Adviestarieven en bemiddelingskosten

Vaste adviestarieven en bemiddelingskosten via Laagste Provisie

Vraag aan uw eigen tussenpersoon of hypotheekadviseur hoeveel provisie hij krijgt op het product dat hij adviseert. En vergelijk dan de kosten en provisie met andere banken en verzekeraars via LaagsteProvisie. Er zijn ook websites waar je dit op kunt doen, o.a. op www.provisiewijzer.nl en www.provisieoverzicht.nl. Vanaf april 2009 is de hypotheekadviseur verplicht u de provisie informatie te geven.

Via LaagsteProvisie krijgen consumenten en klanten al jaren volledig inzicht in provisie en kosten.

Adviestarief versus provisie
Het nadeel van afsluitprovisie is dat een hypotheekadviseur in de verleiding kan komen te kiezen voor de oplossing met de hoogste provisie. dan verdient de hypotheekadviseur dus het meest. En dat gaat ten koste van het hypotheekadvies en van uw portemonnee. Daarom werkt Laagste Provisie met vaste advieskosten. Lees over het verschil afsluitkosten en afsluitprovisie.

Nieuwe regels provisietransparantie
Vanaf 1 januari 2009 zijn alle bemiddelaars in (en aanbieders van) deze producten verplicht om hun verdiensten kenbaar te maken. Deze maatregel zorgt voor veel onrust bij veel adviseurs. Logisch, want nu moeten ze met de billen bloot.

Aanbod via ons uit 19 provisieloze producten, netto hypotheken en netto verzekeringen
Wij bieden u netto hypotheken ( hypotheken zonder afsluitprovisie) van o.a. Aegon, Florius, Direktbank, Reaal, WestlandUtrecht en Zwitserleven. Netto verzekeringen bieden wij u via o.a. Aegon, Cardif, , Falcon, Generali, TAF, Reaal en Waerdevol. De netto verzekeringen zijn overlijdensrisicoverzekeringen (orv), levensverzekeringen, spaarverzekeringen en woonlastenverzekeringen. Allemaal provisieloze producten.

U krijgt hierdoor echt onafhankelijk vergelijk en advies zonder provisiebelang. Laagste Provisie heeft hiermee een groter aanbod dan de Hypotheekshop (15).

Laagste Provisie.nl is altijd al helder en transparant in haar werkwijze en provisie overzichten. U heeft daarnaast keuze uit vele netto hypotheken en verzekeringen zonder provisie.

Interesse in een netto hypotheek of risicoverzekering? Gebruik het contactformulier.