Verbeterde premie en voorwaarden TAF ORV

dinsdag, 12 december 2017

Vanaf 12 december 2018 scherpt TAF de tarieven en voorwaarden van de TAF overlijdensrisicoverzekering aan. Voortaan is standaard een vooruitkering bij terminale ziekte bij de premie inbegrepen.

Ook biedt TAF vanaf nu de flexibiliteit om dalende- en gelijkblijvende kapitalen te combineren in één verzekeringspolis.

Premiewijziging TAF Overlijdensrisicoverzekering

De premiewijziging geldt voor nieuwe TAF overlijdensrisicoverzekeringen. Door deze wijziging zijn de meest gunstige tarieven voor een nog grotere doelgroep beschikbaar.

Standaard inbegrepen: vooruitkering bij terminale ziekte

De polisvoorwaarden voor nieuwe TAF overlijdensrisicoverzekeringen zijn aangepast. In de nieuwe voorwaarden is standaard een vooruitkering bij terminale ziekte opgenomen. Deze dekking zorgt ervoor dat er een bedrag wordt uitgekeerd als de verzekerde nog in leven is. Van het uitgekeerde bedrag kan de verzekerd bijvoorbeeld een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan of extra zorgkosten betalen.

Hoeveel bedraagt de uitkering bij leven?

De uitkering bij leven is 50% van het verzekerde bedrag bij overlijden met een maximum van 100.000.

Wat zijn de voorwaarden voor een uitkering bij leven?

* verzekerde is jonger dan 65 jaar
* verzekerde is terminaal ziek met een levensverwachting korter dan 12 maanden. Dat moet door een onafhankelijke arts vastgesteld zijn.
* Indien de verzekering verpand is aan de hypotheek, dient de geldverstrekker toestemming te geven voor een vervroegde uitkering. Het is mogelijk om een TAF overlijdensrisicoverzekering gedeeltelijk te verpanden, dus alleen voor het verplichte deel voor de hypotheek.

Combineren dekkingen TAF overlijdensrisicoverzekering

De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering met Credit Life biedt vanaf nu de flexibiliteit om twee overlijdensdekking op één polis te combineren.

Premie berekenen en offerte goedkoopste TAF overlijdensrisicoverzekering (orv) met laagste eenmalige afsluitkosten.

* Premie berekenen en offerte TAF overlijdensrisicoverzekering
(afsluitkosten tijdelijk 95,-)

« Terug naar nieuwsoverzicht