Legal & General Overlijdensrisicoverzekering

l&g

De Legal and General overlijdensrisicoverzekering is voor alle particulieren. Zowel in de zakelijke als in de privé-sfeer kan behoefte ontstaan aan een levensverzekering die een groot bedrag uitkeert bij vroegtijdig overlijden.

De doelgroep waar Legal & General zich op richt, bestaat in het bijzonder uit zelfbewuste, ondernemende niet-rokers in het zogenaamde ‘up-market segment’, die in toenemende mate zélf keuzes wat de risico’s en het rendement van hun persoonlijke financiële planning betreft, willen maken. L & G biedt daarom een gevarieerd pakket unieke ‘Universal Life’-verzekeringsproducten die maximale vrijheid geven.

Goedkoop afsluiten is mogelijk!

Tijdens de Verzekeringsbranchedag 2012 is Legal & General wederom gekozen tot ‘Beste Levensverzekeraar Individueel’.

De verkiezing tot ‘Beste Levensverzekeraar’ vindt plaats op basis van een onderzoek dat de branche-organisatie Adfiz organiseert. In dit onderzoek geven financieel adviseurs hun mening over de prestaties van verzekeraars in Nederland.

Legal & General is zijn er trots op dat zij in de afgelopen 11 jaar maar liefst tien maal tot ‘Beste Levensverzekeraar’ zijn uitgeroepen.

Zij zien het niet alleen als waardering van de verzekerings- en bancaire producten, maar vooral als waardering voor de medewerkers. Zij zorgen er dagelijks voor dat de dienstverlening aan u op het hoogst mogelijke niveau staat. Daar mag u ook in het komende jaar weer op vertrouwen!

Het minimum verzekerd bedrag voor de Legal Lifestyle bedraagt € 50.000.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van alle risicoverzekeraars, ook Legal & General. U zult verbaasd zijn over de premieverschillen!