BND BrandNewDay orv

BND BrandNewDay

Wilt u dat uw nabestaanden zich financieel geen zorgen hoeven te maken als u overlijdt? Dan kunt u een overlijdensrisicoverzekering van Brand New Day afsluiten. Uw nabestaanden krijgen dan een groot bedrag in één keer uitgekeerd. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld de hypotheek aflossen, of een inkomen aankopen. U kunt ook het leven van uw partner meeverzekeren. Mocht één van u beiden overlijden, blijft de ander financieel verzorgd achter.

Zéér lage maandpremie Brand New Day ORV


De overlijdensrisicoverzekering (ORV) van Brand New Day is één van de goedkoopste in de markt. Vaak komt de ORV van Barnd New Day als goedkoopste uit de bus. Bent u benieuwd hoeveel premie u per maand betaalt voor een bepaald verzekerd bedrag? Maak dan direct online een offerte.

Offerte maken Brand New Day ORV
U kunt heel eenvoudig online zélf een offerte maken. U ziet dan direct hoeveel premie u per maand betaalt voor een bepaalde dekking.
direct een offerte maken

De voordelen van de Brand New Day ORV

De Brand New Day overlijdensrisicoverzekering is één van de goedkoopste in de markt en biedt verschillende voordelen.

* Zéér lage maandpremie
* Gemakkelijk online afsluiten
* Keuze om één of twee levens te verzekeren.
* Maandelijks op te zeggen.
* Geen lange vragenlijsten maar korte telefonische gezondheidsverklaring.
* Tot 300.000 geen medische keuring.

Bent u benieuwd hoeveel premie u betaalt bij Barnd New Day?
Maak dan online gratis en vrijblijvend een offerteberekening

De kosten van de Brand New Day ORV

Heel vaak de goedkoopste. Dee overlijdensrisicoverzekering (ORV) van Brand New Day is één van de goedkoopste in de markt. Vaak komt de Brand New Day ORV als goedkoopste uit de bus. Dit komt mede omdat hun bemiddelingskosten enorm laag zijn. Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u éénmalig 175. Dit zijn de enige kosten. U betaalt verder géén andere kosten voor de bemiddeling, zoals provisie.

Bent u benieuwd hoeveel premie u per maand betaalt voor een bepaald verzekerd bedrag? Maak dan direct een berekening >>