Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Vaak zijn zelfstandig ondernemers niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Of u nu een startende zelfstandig ondernemer bent of al enkele jaren zelfstandig ondernemer bent. De meest gehoorde reden: "arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen zijn duur en ik weet niet goed welke verzekering ik moet kiezen".

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen(AOV) geeft u een periodieke uitkering bij arbeidsongeschiktheid als gevolg van ongeval of ziekte tot maximaal 65 jaar. Deze verzekering is bedoeld voor (startende) zelfstandig ondernemers, directeuren/grootaandeelhouders en vrije beroepen, die geen aanspraak (kunnen) maken op uitkeringen uit de WIA.

Wij helpen u bij het kiezen van de best passende arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV met de laagste premie. Tevens bieden wij NETTO Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor zelfstandigen AOV, wij hebben nooit enig provisiebelang in het advies!

Vraag hier een Gratis premievergelijk AOV - arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AOV's voor zelfstandigen bieden wij van o.a.:

AEGON AOV
Amersfoortse AOV
Amersfoortse Budget AOV
Allianz AOV
Avero Achmea AOV
Fortis AOV
Generali
Generali Opbouw AOV
Goudse
Klaverblad AOV
Nationale Nederlanden AOV
Reaal
TAF


De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering AOV is afhankelijk van o.a:

* het verzekerd bedrag
* de wachttijd
* de indexatie van de uitkering
* het arbeidsongeschiktheidscriterium
* de uitkeringsschaal
* de leeftijd bij aanvang
* de gekozen eindleeftijd (meestal 65 jaar)
* het beroep.

U hebt hier heel veel eigen keuzemogelijkheden in. Daarbij helpen wij u graag. De premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering is fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Wilt een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten met goed advies en zonder hoge provisies? Gebruik dan ons contactformulier en wij nemen contact met u op.


Meer algemene informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vindt u in de productwijzer van het Verbond van Verzekeraars.