Provisieloze verzekeringen: altijd lagere premie

zaterdag, 24 januari 2009

Voor alle verzekeringen betaalt de verzekeraar een provisie beloning aan de adviseur die de nieuwe verzekering afsluit. Of het nu een risicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een maandlastverzekering, een levensverzekering of autoverzekering is. Deze provisie van de verzekering zit in de verzekeringspremie. De provisie van het soort verzekering varieert tussen de 0% en 40% van de maandpremie.

Dus: als u een risicoverzekering (orv) zonder provisie of arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov)zonder provisie afsluit zonder provisie, scheelt u dat direct in uw maandlasten. Makkelijker besparen via de laagste provisie kan niet. De verzekering wordt er niet anders door, alleen een goedkopere premie. U betaalt dan meestal wel eenmalige bemiddelingskosten aan de adviseur, want hij moet ook boodschappen kunnen doen!

Wilt u meer weten over het voordeel van provisieloze verzekeringen? Stel uw vraag , wij geven u het antwoord en berekenen vrijblijvend uw besparing met elke provisieloze verzekering.

« Terug naar nieuwsoverzicht