Tips afsluiten overlijdensrisicoverzekering

donderdag, 5 februari 2009

Bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, kan je het beste van meerdere maatschappijen een premievergelijk aanvragen. Het vergelijken de premies bij risicoverzekeringen kan al gauw enkele honderden euro's per jaar aan premie schelen. De voorwaarden bij deze eenvoudige levensverzekeringen verschillen meestal nauwelijks.

De adviseurs van Laagste Provisie zijn exact op de hoogte van de voorwaarden van de diverse overlijdensrisicoverzekeringen.

Als je stopt met roken, moet je dat doorgeven. Veel overlijdensrisicoverzekeringen kennen namelijk niet-rokers korting. En dat scheelt weer risicopremie!

Verder is belangrijk, dat je in je testament het bestaan van een overlijdensrisicoverzekering opneemt. Of zorg voor een map met de polissen op een goed vindbare plek op. Als niemand de uitkering uit de risicoverzekering opeist, verjaart namelijk vaak het recht op de kapitaalsuitkering van de risicoverzekering na vijf jaar.

Vraag hier een gratis premievergelijk risicoverzekeringen.

Laagste Provisie biedt diverse risicoverzekeringen zonder verzekeringsprovisie. Die nemen wij mee in het premievergelijk.

« Terug naar nieuwsoverzicht