Reaal zet spotlight op spaarhypotheek

vrijdag, 13 februari 2009

Reaal Verzekeringen zet een maand lang de REAAL SpaarHypotheek in de schijnwerpers. De actie wordt extra kracht bijgezet door een reclamecampagne op radio en internet. De nieuwe REAAL SpaarHypotheek is beschikbaar voor vier hypotheekarrangementen: Reaal Combi BudgetPlus, REaal CombiVoordeel, Reaal Alkmaar Hypotheken en Reaal Holland Woningfinanciering.

De REAAL spaarhypotheek kent geen renteopslag. De spaarhypotheek kan, indien gewenst, provisieloos (netto hypotheek) nworden geadviseerd. Door de keuzemogelijkheid ‘verkorte premie betalingsduur’ is het product ook op maat te adviseren.

Intermediairs hebben inmiddels de special Hypothekenactualiteiten ontvangen. Daarin komt het huidige productassortiment aan bod, evenals de visie van de verzekeraar op de actuele hypothekenmarkt. Er wordt ook aandacht besteed aan provisietransparantie en de voordelen van adviseren op feebasis.

Uit een door Reaal gehouden huizenmarktonderzoek blijkt dat 31 procent van de consumenten die zich op dit moment oriënteren op een nieuw huis bij de aankoop van hun volgende woning de voorkeur heeft voor een spaarhypotheek (zie InFinanceDaily 5-2-2009). (bron: InFinance)


Meer weten over de REAAL Spaarhypotheek en de laagste provisiemogelijkheden? Lees hier. Laagste Provisie biedt u de REAAL Spaarhypotheek ook als netto hypotheek. Dus een REAAL Spaathypotheek zonder provisie. Vraag ons erover via ons contactformulier.

« Terug naar nieuwsoverzicht