Introductie Waerdevol Spaarhypotheek

dinsdag, 17 februari 2009

In het eerste kwartaal van 2008 was bijna 30% van alle afgesloten leningen een spaarhypotheek. In 2004 was dat aandeel nog geen 15%. Deze stijging van spaarhypotheken is onder meer veroorzaakt door een toegenomen behoefte aan zekerheid en transparantie.
Daarom is er nu de Waerdevol spaarhypotheek.

De Waerdevol spaarhypotheek is de doorontwikkelde versie van de Quartet Spaarhypotheek.

De basis van de Waerdevol spaarhypotheek ís transparantie. De combinatie van een scherp rentetarief en een hoge, gegarandeerde rentevergoeding op de spaarpolis (10% gedurende de eerste 4 jaren) zorgt voor een zeer concurrerende propositie van de Waerdevol Spaarhypotheek. De Consumentenbond heeft een onderzoek uitgevoerd waarin de belangrijkste spaarhypotheken op zowel voorwaarden als prijs met elkaar zijn vergeleken. De Waerdevol Spaarhypotheek bekleedt in dit onderzoek een toppositie. In het onderzoek ‘Banksparen vs Verzekeren’ van Moneyview is de Waerdevol spaarhypotheek beloond met de hoogste score (5 sterren) en bovendien wordt in het onderzoek expliciet vermeld dat de Waerdevol spaarhypotheek zich in de overall rating kan meten met de bankspaarproducten.

10% Rentevergoeding bij de Waerdevol Spaarhypotheek gedurende de eerste 4 jaar!
Ongeacht de hypotheekrente biedt de nieuwe Quartet Spaarhypotheek een gegarandeerde rentevergoeding op het spaartegoed van maar liefst 10% over de eerste 4 jaar van de looptijd. Dat is uniek in Nederland en biedt interessante voordelen! Zo bouwt u sneller aan het benodigde eindkapitaal, hoeft er minder gespaard te worden en is als gevolg daarvan de maandlast lager dan welke spaarhypotheek ook.

Excellent hypotheekadvies mogelijk bij de Waerdevol Spaarhypotheek:
De Waerdevol spaarhypotheek biedt de mogelijkheid u optimaal hypotheekadvies te geven.
De doorontwikkeling van de Quartet Spaarhypotheek heeft het mogelijk gemaakt om:
* een eerste hoge storting in de spaarpolis te doen
* bestaande polissen ‘geruisloos voort te zetten’ in de Waerdevol spaarpolis

De voortzetting van bestaande polissen met behoud van de fiscale faciliteiten bij de Waerdevol Spaarhypotheek geldt niet alleen voor spaarpolissen, maar ook voor lopende beleggingsverzekeringen. De Waerdevol spaarhypotheek biedt daarmee de ideale oplossing voor klanten die op zoek zijn naar een alternatief voor hun zogenaamde woekerpolis.

Zoals u zult begrijpen, wordt over de eerste hoge storting of overdrachtswaarde bij de Waerdevol Spaarhypotheek een rente vergoed die gelijk is aan de hypotheekrente. Over de reguliere jaarpremie wordt bij de Waerdevol Spaarhypotheek gedurende de eerste 4 jaar uiteraard wel gegarandeerd 10% rente vergoed.

USP’s Waerdevol spaarhypotheek
* 10% Rentevergoeding tijdens de eerste 4 jaar
* Concurrerende rentetarieven (vooral NHG)
* Geen renteopslag bij verlenging
* Geen productopslag spaarhypotheek
* Snelle, gegarandeerde vermogensopbouw
* Overlijdensdekking niet verplicht behoudens NHG
* Geen afkoopkosten spaarpolis
* Eerste storting en geruisloze voortzetting mogelijk

Meer informatie over de Waerdevol Spaarhypotheek? De hypotheekadviseur van Laagste Provisie helpt u graag. Contactformulier

« Terug naar nieuwsoverzicht