Interlloyd (ASR Nederland) nieuwe risicodrager NHP risicoverzekering

zondag, 22 februari 2009

NHP introduceert een nieuwe risicodrager voor de overlijdensrisicoverzekering: Interlloyd, een 100% ASR NEDERLAND dochter.

De introductie van de NHP overlijdensrisicoverzekering op 18 september 2007 leidde tot een prijzenoorlog op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Naast Quantum wordt Interlloyd hiermee de tweede risicodrager. Door de samenwerking met Interlloyd zullen de gemiddelde premies nog lager komen te liggen.

Pieter Lijesen, fiscaal jurist en directeur van NHP:'Wij zijn heel blij met Interlloyd als tweede risicodrager. De nieuwe samenwerking spreekt van heel veel vertrouwen. Samen kunnen wij de gemiddelde premies nog verder verlagen. Bovendien zijn onze franchisenemers zijn er heel blij mee, omdat zij hun voorsprong op de concurrentie hiermee vergroten'. (Bron: Persbericht NHP)

NHP rekent per overlijdensrisicoverzekering zonder provisie een éénmalige fee van 795,-. Let op: in sommige situaties bent u daarmee gedurende de gehele looptijd alsnog duurder uit dan bij een overlijdensrisicoverzekering mét verzekeringsprovisie.

Vraag daarom een vergelijk risicopremie met en zonder provisie en éénmalige fee aan. Laagste Provisie rekent bij een risicoverzekering zonder provisie een fee van slechts 450,-.

« Terug naar nieuwsoverzicht