De Amersfoortse mee in prijzenslag aov

donderdag, 26 februari 2009

Inkomensverzekeraar De Amersfoortse is een kortingsactie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) gestart. Daarbij kan worden gekozen voor een 'opgevoerde' gewenningskorting voor de eerste drie jaar of een doorlopende korting voor de gehele duur.

Het basisaanbod voor De Amersfoortse AOV kent 40% in het eerste jaar, 30% in het tweede en 20% in het derde jaar. Er is een afwijkende verdeling van deze '90%' mogelijk, maar met een maximum van 50% in het eerste jaar en aflopende vervolgpercentages. Vanaf het vierde jaar geldt 10% doorlopende korting. In plaats van dit systeem van aanvangskorting, kan bij De Amersfoortse AOV ook gekozen worden voor 15% doorlopende korting over de gehele duur van de verzekering. Verder laat De Amersfoortse de toeslag op termijnbetaling vervallen. Dat scheelt nog eens 6% in de premie. De kortingsactie voor De Amersfoortse AOV loopt voor polissen met een ingangsdatum vóór 15 april.

De Amersfoortse AOV past daarmee in het beeld van een concurrentieslag in de aov-markt, die ook naar voren komt uit recent onderzoek van bureau MoneyView . (bron: AMWeb)

Vraag hier een vrijblijvend vergelijk premie arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) met de laagste provisie. Ook De Amersfoortse AOV kan aangeboden worden met provisiekorting via ons.« Terug naar nieuwsoverzicht