Overlijdensrisicoverzekering niet-roker

zaterdag, 14 maart 2009

Roken is niet gezond, dat is algemeen bekend. Verzekeraars berekenen dit ook door in de overlijdensrisicopremie. Niet alleen de premie van de zorgverzekeraar hangt hier vanaf, maar ook voor de premie van de overlijdensrisicoverzekering is dit van belang.

Niet-rokers hebben voordeel op overlijdensrisicopremie en dus een goedkopere overlijdensrisicoverzekering.

Niet-rokers krijgen een lagere premie bij een overlijdensrisicoverzekering. Als u een risicoverzekering heeft en u bent twee jaar geleden gestopt met roken, kunt zich nu tegen een zeer scherpe overlijdensrisicopremie verzekeren.

Extra laag tarief overlijdensrisicoverzekering voor niet-rokers

Via Laagste Provisie profiteert u altijd al van de goedkoopste risicoverzekering, omdat wij de provisie uit de verzekeringspremie halen als dat kan. Wij vergelijken hiervoor alle overlijdensrisicoverzekeringen. Niet-rokers profiteren extra van een lager tarief én van de prijzenslag die zich afspeelt op de markt van overlijdensrisicoverzekeringen.

Voor niet-rokers zijn de premies voor risicoverzekeringen sterker gedaald dan voor rokers. De premies voor de niet-rokers zijn in de laatste twee jaar met 31% gedaald, de rokerstarieven daalden maar met 9%.

Wilt u profiteren van een hoge niet-rokers korting voor uw overlijdensrisicoverzekering?

Vraag hier uw gratis premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen.


Ons gratis premievergelijk bevat overlijdensrisicoverzekeringen van o.a. REAAL, TAF, Cardif, Falcon, NHP, Florius, Generali, Zwitserleven, Legal & General, Xtensive, Xmoment, Rabobank en ING.« Terug naar nieuwsoverzicht