Gezondheidsverklaring GoedIdee risicoverzekering

vrijdag, 3 april 2009

De GoedIdee nabestaandenverzekering is een overlijdensrisicoverzkering die u volledig online kunt afsluiten en beheren.

U kunt dit doen via Bereken en sluit online uw GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering

Als de aanvraag wordt ingediend via de website Poliscomfort/FACN, wordt u automatisch doorgelinkt naar Meditel waar (afhankelijk van het verzekerde bedrag) u terechtkomt in de elektronische gezondheidsverklaring (eGV) of de elektronische agenda (voor het maken van een keuringsafspraak).

U kunt de elektronische gezondheidsverklaring direct online invullen, maar kan er ook voor kiezen om dat later te doen. Dat kan via een link die per e-mail wordt toegezonden. Als de elektronische gezondheidsverklaring is ingevuld kan deze worden uitgeprint, worden ondertekend en naar Meditel worden verzonden.

U heeft daartoe de tijd tot 2 weken na afgifte van de polis GoedIdee Nabestaandenverzekering. Want deze wordt opgemaakt op basis van de elektronische gezondheidsverklaring en de online beoordeling daarvan (volledig automatisch door Meditel bij schone verklaringen en eventueel door de medische afdeling van Swiss Re, als er iets aan de hand is; in dat geval kan er nog een gericht medisch onderzoek worden verlangd).

Hebt u verdere vragen hierover of over GoedIdee? Neem gerust contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446.

Vraag hier uw gratis vergelijking premie overlijdensrisicoverzekeringen


« Terug naar nieuwsoverzicht