XMOMENT, Xtensive, Generali

maandag, 6 april 2009

De XMOMENT verzekering van Generali wordt ondermeer aangeboden door Xtensive en LaagsteProvisie.nl. Xtensive is een dochter van AFAB. Maar u doet zaken met Generali. Ook via Laagste Provisie.nl is deze zeer goedkope overlijdensrisicoverzekering verkrijgbaar, met en zonder provisie!

De voorwaarden XMoment en premies van de XMoment overlijdensrisicoverzekering van Generali zijn gunstig.

Verschillen tussen verpande en niet-verpande polissen XMOMENT verzekering van Generali.

Het succes van de XMoment of Xtensive overlijdensrisicoverzekering (orv) is enorm. Niet echt verwonderlijk, gezien de zeer scherpe premies en de uitstekende voorwaarden. Dit succes heeft echter wel tot gevolg dat het aantal vragen bij Generali, de verzekeraar achter XMOMENT, toeneemt.

De meeste vragen betreffen de afgifte van de acceptatiebevestiging en de polis. Daarom hierbij duidelijkheid over dit onderwerp.

Niet-verpande polis XMoment overlijdensrisicoverzekering van Generali.
Indien de polis niet is verpand aan een hypothecaire geldlening, dan verstuurt Generali een ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Hierop staat wel al een polisnummer vermeldt, er is echter (in de meeste gevallen) nog geen medisch akkoord.

Een week voor de ingangsdatum verstuurt Generali de polis.

Verpande polis XMoment overlijdensrisicoverzekering van Generali.
Betreft het een verpande polis dan ontvangt u, maar is er nog geen medisch akkoord, dan ontvangt u eveneens eerst een ontvangstbevestiging met polisnummer. Direct nadat er een medisch akkoord is, ontvangt u een acceptatiebevestiging.

Een week voor de ingangsdatum wordt de polis opgemaakt.

Indien het een verpande polis XMoment overlijdensrisicoverzekering van Generali betreft, vermeldt u dan op het aanvraagformulier dat de polis dient te worden verpand en aan welke maatschappij!

Medisch akkoord XMoment overlijdensrisicoverzekering van Generali.
In alle gevallen heeft een gezondheidsverklaring een geldigheidsduur van maximaal 6 maanden. Dat betekent dat een nieuwe gezondheidsverklaring dient te worden ingevuld, wanneer de polis na die 6 maanden nog niet is ingegaan.

Ons premievergelijk bevat overlijdensrisicoverzekeringen van [b]o.a. REAAL, TAF, Cardif, Falcon, GoedIdee, NHP, Florius, Generali, Zwitserleven, Xtensive, Xmoment, Rabobank en ING

Vraag een gratis premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

« Terug naar nieuwsoverzicht