Hypotrust: nieuwe spaarhypotheek ook zonder provisie

dinsdag, 14 april 2009

Hypotrust introduceert de Zeker Weten Hypotheek. Het betreft een spaarhypotheek met de flexibiliteit om andere aflosvormen toe te voegen. Het product biedt daarnaast extra mogelijkheden voor starters. De hypotheek is zowel provisieloos als met bemiddelingsprovisie te sluiten.

De basis van de hypotheek wordt gevormd door een spaarhypotheek (minimaal 50 procent van de hoofdsom). De overige 50 procent kan vrij ingevuld worden. Indien gewenst kan er een 100 procent spaarhypotheek gesloten worden, maar een combinatie met een deel aflossingsvrij en/of levenhypotheek is ook mogelijk.

Volgens Hypotrust liggen de tarieven voor de Zeker Weten Hypotheek lager dan vergelijkbare tarieven in de huidige hypothekenmarkt, wat in het bijzonder voor starters aantrekkelijk kan zijn. Een extra faciliteit voor deze groep is de Starthulp, waarbij de ouders kunnen meetekenen. Daarnaast ondersteunt het product diverse starterssubsidies zoals Koopsubsidie en de Starterslening.

De Zeker Weten Hypotheek kan als zerohypotheek zonder provisie of als bemiddelingshypotheek. Bij keuze voor de zerohypotheek zonder provisie betaalt de klant uitsluitend 195 euro als afsluitvergoeding aan Hypotrust. Bij een bemiddelingshypotheek betaalt de klant naast 195 euro afsluitvergoeding 1 procent afsluitkosten. Cardif biedt de spaarverzekering binnen de hypotheek aan. (bron: InFinance)

Meer weten over hypotheken zonder provisie? Lees eens ZERO Hypotheek - hypotheek zonder 1% afsluitkosten of Netto Hypotheek - hypotheek zonder provisie

« Terug naar nieuwsoverzicht