Waerdevol Woonlastenverzekering zonder provisie

dinsdag, 28 april 2009

Uit de alsmaar stijgende hoeveelheid aanvragen van de Waerdevol woonlastenverzekering blijkt dat steeds meer mensen overtuigd raken van de uitstekende dekkingsvoorwaarden en de scherpe prijsstelling van deze verzekering. Ook het onderzoek van de Consumentenbond (november 2008) bevestigt dat Waerdevol woonlastenverzekering een uitstekend product is. In dit onderzoek behaalt ze de nummer 1 positie op ‘kwaliteit dekking’ en tevens op ‘kwaliteit acceptatiecriteria’.

Daarnaast is de Waerdevol woonlastenverzekering uit ruim 200 financiële producten genomineerd voor 'Schadeproduct van het jaar 2009'

Wat is er dan zo uniek aan de dekking van de Waerdevol woonlastenverzekering?

Waerdevol kent de meest ruime definitie van arbeidsongeschiktheid in Nederland. Normaliter zijn bij woonlasten -of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen alleen de zgn. ‘objectief medisch aantoonbare klachten’ gedekt. Dit zijn klachten die lichamelijk/fysiek aantoonbaar zijn of gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld een röntgenfoto of MRI scan. Er zijn echter nogal wat ziektebeelden die je niet op een foto of scan kunt zien zoals chronische pijnen of vermoeidheid(syndroom), reumatische klachten, whiplash, aspecifieke RSI of C.A.N.S, bekkeninstabiliteit, gespannenheid, migraine of spierziektes.

Alle serieuze ziektebeelden waardoor u niet meer zou kunnen werken, maar waarvoor in de meeste gevallen geen dekking geldt; de ziektebeelden kennen namelijk geen lichamelijk aantoonbare oorzaak en zijn dus niet ‘objectief medisch aantoonbaar’.

Waerdevol woonlastenverzekering biedt dekking

De ruime definitie van het begrip arbeidsongeschiktheid in de algemene voorwaarden van Waerdevol zorgt ervoor dat bovengenoemde zgn. ‘subjectieve klachten’ juist wél onder de dekking vallen. Natuurlijk dient de klacht wel een échte klacht te zijn en geen ingebeeld, voorgewend of overdreven klacht. De beoordeling hiervan gebeurt door onafhankelijke, medische deskundigen welke worden aangewezen door Bovemij. Deze medische deskundigen zijn allen registergeneeskundig adviseurs, verzekeringsartsen, (eventueel) medisch specialisten en register- en of gecertificeerd arbeidsdeskundigen en houden zich aan in hun beroepsgroep opgestelde richtlijnen. Dat betekent dat u gegarandeerd een onafhankelijke medische beoordeling krijgt zodat de klacht (of het klachtenpatroon) objectief kan worden vastgesteld.

Premiestelling Waerdevol woonlastenverzekering

De premiestelling van Waerdevol woonlastenverzekering is uiterst concurrerend. Uit onderzoek blijkt dat Waerdevol in de meeste gevallen een lagere premie, koopsom of combinatiepremie hanteert dan de concurrentie.

Daarnaast kunnen wij de premie nóg scherper maken door de provisie uit het product te verlagen of te verwijderen voor u.

Vraag via Laagste Provisie een gratis premievergelijk woonlastverzekering, ook zonder provisie als netto product!

« Terug naar nieuwsoverzicht