'Premies levensverzekering te hoog'

maandag, 4 mei 2009

Mensen die een overlijdensrisicoverzekering hebben, zoals het geval is bij veel huiseigenaren, betalen vaak te veel premie voor deze verzekering. Mensen betalen over de hele looptijd tot ruim 9.500 euro teveel aan premie, meldt de vergelijkingssite Independer.nl maandag.

Bezitters van een overlijdensrisicoverzekering betalen volgens de site gemiddeld 500,- premie teveel per jaar.

Veel mensen zouden zich niet realiseren dat ze veel kunnen besparen op zo'n overlijdensrisicoverzekering. Maar 11% van de verzekerden zou van plan zijn om te kijken of er op de verzekering kan worden bespaard. Veel eerder wordt gekeken of kan worden bezuinigd op de auto- of inboedelverzekering.

Premiedifferentiatie overlijdensrisicoverzekeringen

De grote prijsverschillen in de premies voor levensverzekeringen zouden volgens Independer zijn ontstaan omdat een paar verzekeraars hun premies fors hebben verlaagd en anderen meer differentiatie aanbrengen in de premies.

Consumenten die al een verzekering hebben, profiteren meestal niet van de lagere premies, zij zouden zelf het initiatief moeten nemen te gaan rondkijken. (bron: NU.nl)

U kunt hier uw gratis premievergelijk aanvragen

Wij vergelijken de premies van overlijdensrisicoverzekeringen in ongebonden software én onze overlijdensrisicodesk rekent daarna zélf de premie zonder verzekeringsprovisie voor u uit.

Grootste vergelijk van 37 overlijdensrisicoverzekeringen, eenvoudig afsluiten en overstappen naar een goedkopere overlijdensrisicoverzekering via onze servicedesk. Laat u verrassen.

Het premievergelijk bevat overlijdensrisicoverzekeringen van o.a. REAAL, TAF, Cardif, GoedIdee, NHP, Florius, Generali, Zwitserleven, Xtensive, Xmoment, Rabobank en ING.

Verstuur de gewenste gegevens of bel 0900- 446 0 446 (lokaal tarief) en u krijgt de laagste premie.

« Terug naar nieuwsoverzicht