TAF WW-verzekeringen: nieuw

woensdag, 3 juni 2009

De werkloosheid stijgt, werknemers zijn bereid een deel van het salaris in te leveren om ontslag te voorkomen en het vertrouwen in een andere baan na ontslag is afgenomen, al helemaal als het gaat om een vergelijkbare functie. In de huidige situatie is het niet gek dat de overheid maatregelen wil nemen om mensen sneller aan het werk te krijgen. Zo zijn er wetsvoorstellen om werklozen te verplichten elke baan die wordt aangeboden te accepteren, ook al ligt het werk onder het opleidings- en kennisniveau en is de arbeid slechter betaald dan de WW-uitkering.

TAF introduceert twee nieuwe werkloosheidsverzekeringen:
* TAF Werkloosheidsplan
* TAF WerkloosheidsPlusPlan

Met het TAF WerkloosheidsPlusplan kunt u het inkomensverlies tijdelijk overbruggen en daardoor weer snel aan het werk! De financiële situatie staat het vaak niet toe om lang in de WW te zitten. Snel weer aan het werk gaan heeft dan wel de voorkeur, maar niet als dit betekent dat er een baan moet worden aangenomen die minder betaalt.

Lees meer over WW-verzekeringen.

Door de introductie van deze 2 nieuwe WW producten is het niet meer mogelijk om de TAF Maandlastbeschermer met WW dekking af te sluiten. Uiteraard blijven wij gewoon de TAF Maandlastbeschermer voor arbeidsongeschiktheid aanbieden. Lopende aanvragen met een gecombineerde dekking voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid zullen tot en met 30 juni 2009 in behandeling worden genomen.

« Terug naar nieuwsoverzicht