Compagnon verzekering - Keyman verzekering

vrijdag, 19 juni 2009

Wanneer u als ondernemer komt te overlijden, heeft dit grote financiële gevolgen voor uw nabestaanden en uw onderneming. De Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering biedt in dat geval uitkomst.

Wanneer u overlijdt, keert deze verzekering een vooraf bepaald, vast bedrag uit aan uw nabestaanden, zakelijke partners of de onderneming (de zogenaamde begunstigden).

Door de Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, zorgt u er voor dat uw levenspartner niet in levensstandaard achteruit gaat of de continuïteit van uw onderneming niet in gevaar komt.

Wat is verzekerd?
U heeft de volgende dekkingsmogelijkheden:

Vrij besteedbaar kapitaal: De begunstigde ontvangt na uw overlijden een kapitaal dat vrijelijk besteed kan worden.
Compagnonsverzekering: Als u of uw zakelijke partner overlijdt, ontvangt de overblijvende compagnon een bedrag om de financiële gevolgen op te vangen.
Key-man-verzekering: Bij het overlijden van een sleutelfiguur binnen de onderneming keert deze verzekering een vast bedrag uit aan de onderneming.
Kapitaal voor een nabestaandenlijfrente: Deze keert na uw overlijden periodiek uit aan uw levenspartner of uw kinderen.
Kapitaal voor een nabestaandenpensioen (uitsluitend voor de DGA): Uw partner kan met het kapitaal dat vrijkomt na uw overlijden een nabestaandenpensioen aankomen.

Aanvragen
Wilt u meer weten over de Generali Ondernemers Overlijdensrisicoverzekering, of wilt u een offerte?
contact of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)

« Terug naar nieuwsoverzicht