Angst voor ontslag nooit zo groot, WW verzekering?

dinsdag, 30 juni 2009

Bang dat je je baan kwijtraakt door de kredietcrisis? Je bent niet de enige. (RTL Nieuws)

Volgens een onderzoek van RTL Nieuws houdt een kwart van de werknemers in Nederland er serieus rekening mee dat ze hun baan kwijtraken.

Gelukkig kan de angst verminderd worden door nu op eenvoudige en transparante een TAF Werkloosheidsverzekeringen af te sluiten:

1. TAF Werkloosheidsplan
Met het TAF Werkloosheidsplan kunt u zich verzekeren tegen de financiële gevolgen van onvrijwillige werkloosheid. Het verzekerde maandbedrag is minimaal 100,- en maximaal 2.500,- netto per maand. U kunt kiezen voor een looptijd van 5, 6, 7, 8, 9 en 10 jaar. Het TAF Werkloosheidsplan keert maximaal 12 maanden per claim en 36 maanden per polis uit.
Dit geeft de tijd om zonder financiële problemen rustig naar een passende baan te kunnen zoeken.

2. TAF WerkloosheidsPlusPlan
Met het TAF WerkloosheidsPlusplan kunt u zich verzekeren tegen het inkomensverlies bij een nieuwe baan. Is het inkomensverlies tussen de oude baan en de nieuwe baan minimaal 15% (en maximaal 50%), dan keert het TAF WerkloosheidsPlusplan gedurende de gekozen uitkeringsduur (6, 12 of 24 maanden) 60% van het bruto inkomensverschil netto uit!
U kunt dus snel weer aan het werk zonder negatieve financiële gevolgen.

Met de TAF WW-verzekeringen is er dus geen reden om bang te zijn. Bescherm uzelf tegen de financiële gevolgen van onvrijwillige werkloosheid.

Meer weten? Contact

« Terug naar nieuwsoverzicht