NHP claimt spotgoedkope nabestaandenpolis

dinsdag, 21 juli 2009

NHP introduceert een nieuwe provisieloze nabestaandenverzekering. Volgens directeur Pieter Lijesen is dit gegarandeerd de voordeligste in de markt. NHP rekent een eenmalige vergoeding van 795 euro. De risicodragers zijn Quantum Leben en Hannover Life. (dezelfde risicodrager van TAF en Hypotrust, red. LP)

Lijesen begeleidt de introductie met ferme woorden: ‘De premies voor een nabestaandenpolis kunnen minstens met de helft omlaag. Hiermee tonen we ook aan dat de prijzen jarenlang kunstmatig zijn hooggehouden. De premies kennen geen provisie of maatschappijopslagen en liggen gemiddeld 56 procent lager dan die van marktleider Legal & General, die al tot de lagere premies in de markt behoren.’
(.....)
Directeur Arno Dolders van Legal & General zegt natuurlijk vereerd te zijn dat Lijesen vermeldt dat L&G marktleider is. Verder wil hij kwijt dat je natuurlijk niet de spreekwoordelijke appels met peren moet vergelijken. (bron:InFinance)

TIP : TAF Nabestaandenplan

De Nabestaandenverzekering van TAF en NHP sluit u via ons ook zonder provisie met beduidend lagere bemiddelingskosten dan NHP. De producten en risicodragers zijn identiek.

« Terug naar nieuwsoverzicht