Aegon neemt aov's over zonder inlooprisico

woensdag, 9 september 2009

Klanten van Aegon die hun elders lopende aov naar die maatschappij willen overbrengen, kunnen zonder bijzondere voorwaarden een gelijkwaardige dekking krijgen. De periode waarin de overstap wordt verwerkt, wordt gratis meeverzekerd zodat de verzekerde geen inlooprisico heeft. "Bij risicoverzwaring is de oversluitservice niet van toepassing", aldus Aegon.

Het oversluiten naar een Aegon AOV is volgens Aegon risicoloos omdat gratis een volledige dekking wordt geboden in de periode waarin de overstap wordt geregeld. Deze periode is maximaal drie maanden voorafgaand aan de ingangsdatum. Om de periode tussen opzegging en oversluiten te overbruggen, geeft Aegon gratis inloopdekking. Bij arbeidsongeschiktheid die ontstaat binnen deze dekkingsperiode wordt geen nieuwe eigenrisicotermijn toegepast. De claimbehandeling en uitkering worden overgenomen zodra de verzekering bij Aegon ingaat. "De klant zal daar geen nadeel van ondervinden", aldus Aegon.

Iedere klant kan gebruik maken van de oversluitservice als het gaat om een gelijkwaardige dekking of een risicoverlaging.

Eerder kwam het oversluiten naar een Generali AOV op gelijkwaardige wijze naar buiten.

TIP:
Vergelijk premie AOV

« Terug naar nieuwsoverzicht