TAF koploper prijzenslag overlijdensrisico verzekeringen

maandag, 14 september 2009

De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering is vanaf vandaag de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering (zowel op één leven als twee levens) voor niet-rokers in de Nederlandse markt. Net zoals supermarkten een prijzenslag voeren, is er op orv gebied ook een prijzenslag gaande. TAF heeft een voorsprong door de nieuwe samenwerking met verzekeraar ACE Europe Life Limited die, naast Quantum Leben, als tweede risicodrager achter de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering te vinden zal zijn. De samenwerking tussen TAF en beide verzekeraars is op basis van volledige exclusiviteit.

Over Ace Group
ACE is een wereldwijde verzekeraar en herverzekeraar van schadeverzekeringen en personenverzekeringen. Met kantoren in meer dan 50 landen en 15.000 medewerkers bedient de ACE Europe Life Group diverse groepen klanten in ruim 140 landen. De premieomzet bedroeg over 2008 ruim 19 miljard dollar. De ACE Group beschikt over A ratings bij alle belangrijke rating agencies. ACE Europe Life Limited staat onder het strenge toezicht van de Engelse toezichthouder FSA.

Waarom deze verandering?
Het overweldigende succes van de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (ORV) heeft ertoe geleid dat ACE geïnteresseerd is geraakt in de formule:

Met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering hebben zij in 2008 een marktaandeel van 6% weten te veroveren. Voor 2009 verwacht TAF met een marktaandeel tussen de 8 en 10% te eindigen.

Tevens heeft de introductie van dit product in samenwerking met verzekeraar Quantum Leben ertoe geleid dat in Nederland de premies van overlijdensrisicoverzekeringen met zo'n 30 tot 40% zijn verlaagd.

Wat betekent dit voor u?
Voor u staat deze wijziging voor extra flexibiliteit en de laagste premies:

Het product is exact hetzelfde, of er nu voor ACE of voor Quantum wordt gekozen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zullen de premies per verzekeraar verschillen. Op deze manier kan er altijd gekozen worden voor de goedkoopste optie bij TAF. Bereken TAF Leven overlijdensrisicoverzekering met 15% korting via FACN

Uit een recente vergelijking blijkt dat de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering bij niet-rokers (zowel op één leven als twee levens) de goedkoopste is. Klik hier voor de premievergelijking.

U bepaalt voortaan zelf welke verzekeraar u wilt voor uw TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering.

Hoe werkt het? Eenvoudig en Transparant
In de TAF Rekentool kunt u meteen zien wat de premie wordt bij de twee verzekeraars. Op het aanvraagformulier kruist u dan de verzekeraar van uw keuze aan.

TIP:
Vraag een vrijblijvend premievergelijk risicoverzekeringen en bespaar veel premie.

« Terug naar nieuwsoverzicht