Laagste provisie ook op alle TAF verzekeringen

zaterdag, 19 september 2009

Laagsteprovisie.nl is specialist in het vergelijk en het op de markt brengen van provisieloze financiële producten. Kwaliteit, eenvoud, persoonlijk contact en transparantie vormen de basis voor onze dienstverlening en premivergelijkingen.

Op deze speciale pagina over TAF verzekeringen vindt u informatie over en premie rekenmodules van TAF verzekeringen, die wij met maximale provisiekorting, dus de laagste provisie en dus de laagste premie voor u, kunnen aanbieden.

TAF Werkloosheidsverzekeringen
Veel mensen maken zich tegenwoordig zorgen over wat er gebeurt wanneer men onvrijwillig werkloos raakt. TAF biedt u daarom twee werkloosheidsverzekeringen aan, die u veel rust en vrijheid zullen geven in het geval u onvrijwillig werkloos raakt.

TAF Overlijdensrisicoverzekering (ORV)
Dit is één van de goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen van Nederland. Voor iedereen die bij overlijden de nabestaanden verzorgd achter wil laten is de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering een uitstekend product om zorgeloos te kunnen genieten van het leven.

TAF Nabestaandenverzekering
Met de TAF Personal Nabestaandenverzekering zorgt u ervoor dat er een aanvulling komt op het weggevallen inkomen bij overlijden.

TAF Maandlastbeschermer en TAF Zelfstandigenplan
Een topproduct voor iedereen die wel eens wakker ligt over hoe het verder moet met het huishouden als men door een ongeluk of ziekte de vaste maandlasten niet meer kan betalen.

TIP: bereken premie TAF direct, online offerte TAF verzekering
bereken premie TAF maandlastbeschermer met 30% korting
bereken premie TAF Zelfstandigenplan met 30% korting
bereken premie TAF overlijdensrisicoverzekering met 15% korting

« Terug naar nieuwsoverzicht