TAF hoofsponsor Startersdag Kamer van Koophandel

maandag, 5 oktober 2009

Op 7 november 2009 vindt de Nationale Startersdag plaats. Op deze dag, die door de Kamer van Koophandel Nederland wordt georganiseerd, zullen op 20 verschillende locaties in heel Nederland professionals klaar staan om de startende ondernemer te informeren.

TAF is sponsor van de Startersdag
Het TAF Zelfstandigenplan is een verzekering voor ondernemers om zich te beschermen tegen de negatieve financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Uit onderzoek van de KvK is gebleken dat 50% van de zelfstandige ondernemers niet verzekerd is in het geval van arbeidsongeschiktheid. Ieder jaar starten er ongeveer 100.000 zelfstandige ondernemers in Nederland. Dit betekent dat 50.000 van die startende ondernemers een groot risico loopt voor wat betreft arbeidsongeschiktheid. Dat is de reden dat TAF dit jaar heeft besloten om landelijke sponsor te worden van de Startersdag.

TAF bekend bij 30.000 startende ondernemers
Dit jaar worden er op de Startersdag 30.000 bezoekers verwacht. TAF wil het TAF merk introduceren aan deze groep mensen. De KvK is de Startersdag flink aan het promoten. U zult TAF dan ook de komende tijd veel tegenkomen in radiocommercials, op televisie, posters, leaflets en pamfletten, etc.

Verwante artikelen
Bereken online premie TAF Zelfstandigenplan met 30% korting
AOV verzekeringen
www.kvk.nl/startersdag

« Terug naar nieuwsoverzicht