Nieuwe AOV verzekering Delta Lloyd

donderdag, 22 oktober 2009

Delta Lloyd speelt met een nieuwe aov in op de perceptie bij ondernemers dat een aov duur is. "Wij bieden een aov met een betrouwbaar uitkeringsbeleid, uitstekende re-integratieondersteuning, tegen een vaak aantrekkelijk tarief", aldus Delta Lloyd.

De belangrijkste wijzigingen in de nieuwe aov betreffen
* de tarieven,
* de beroepenlijst
* het te verzekeren bedrag.

Delta Lloyd heeft de tarieven voor haar nieuwe AOV aangepast of verlaagd. Er is een nieuwe beroepenlijst met vijf beroepsklassen en het maximaal te verzekeren bedrag is naar 150.000 gegaan. De maximale acceptatieleeftijd is vastgesteld op 55 jaar en de keuringsgrens is verhoogd naar 75.000. Het verhogingsrecht is naar 25% gegaan (eens in de drie jaar) en de duur van de uitkering van de overlijdensdekking is nu drie maanden.

Verder heeft Delta Lloyd de voorwaarden rond zwangerschaps- en bevallingsuitkering verbeterd. Zo wordt de aov-uitkering niet verminderd met de eventuele uitkering vanuit de sociale wetgeving en is de minimale duur van de zwangerschap als criterium voor uitkering verlaagd naar twintig weken. (bron: AMWeb)« Terug naar nieuwsoverzicht