Vernieuwde ORV van Aegon, goedkoper bij goede BMI

vrijdag, 6 november 2009

AEGON stemt de premie voor de AEGON OverlijdensRisicoverzekering af op uw persoonlijke situatie. U betaalt minder premie als u de afgelopen twee jaar niet gerookt heeft en geen andere nicotinehoudende middelen heeft gebruikt. Datzelfde geldt ook als de verhouding tussen de lengte en het gewicht (Body Mass Index) goed is. De Body Mass Index (BMI) geeft een goede indicatie of het gewicht valt binnen de grenzen van een gezond gewicht.

Nog meer korting met de AEGON Goede Gezondheid en Gezonde Levenstijl (GGL)
Met de nieuwe Aegon orv kunt u in aanmerking komen voor een extra premiekorting.

Voldoet u aan de volgende voorwaarden:
* Twee jaar of langer niet-roker en een goede Body Mass Index (BMI)
* Tussen de 25 en 50 jaar oud
* Wilt u meer dan 160.000,- verzekeren
* Heeft u een goede gezondheid
* Dan kunt u een medische keuring ondergaan.

Bij een vastgestelde goede gezondheid en met een gezonde leefstijl profiteert u van een extra korting. AEGON betaalt de kosten van deze keuring. Als er tijdens de keuring een aandoening aan het licht komt, kan dit tot een hogere premie leiden.

Wanneer en waarom keuring?
Bij verzekerde kapitalen tot en met 250.000,- kan in eerste instantie worden volstaan met een ingevulde en ondertekende gezondheidsverklaring. Zodra het te verzekeren bedrag boven de 250.000,-, uitkomt, bent u verplicht een keuring te ondergaan. Deze keuring geeft inzicht in uw gezondheid en bepaalt de hoogte van de premie. De kosten voor deze medische keuring zijn voor rekening van AEGON.

De medische keuring is ook verplicht als u gebruik wilt maken van de extra korting voor een goede gezondheid en met een gezonde leefstijl bij een verzekerd bedrag tussen 160.000,- en 250.000,-.

Vraag een gratis Premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen, ook van Aegon zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht