TAF en NHP: orv's met veel voordeel

donderdag, 26 november 2009

Zoals u weet zijn de NHP overlijdensrisicoverzekering en de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering een van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in de Nederlandse markt. De identieke producten hebben behalve een zeer scherpe premie ook uitstekende voorwaarden.

Volgens Moneyview de scherpste tarieven voor overlijdensrisicoverzekeringen
Onafhankelijk onderzoek van MoneyView, uitgevoerd in november 2009, toont aan dat NHP en TAF de scherpste tarieven aanbieden voor overlijdensrisicoverzekeringen (ORV). MoneyView heeft hiertoe in totaal 756 verschillende (fictieve) klantsituaties doorgerekend voor alle bij MoneyView in de database opgenomen producten.

Hieronder vindt u een aantal interessante cijfers uit dit onderzoek:

* Op basis van netto-tarief (zonder provisie) bieden NHP en TAF, voor niet-rokers, in vrijwel alle berekeningen het voordeligste tarief.
* Op basis van standaardprovisie biedt TAF in ruim driekwart van de gevallen het voordeligste tarief voor niet-rokers,

Voordeel door polisvoorwaarden en dienstverlening TAF en NHP
TAF en NHP hebben niet alleen de scherpste tarieven. Het product levert veel voordeel op, op het gebied van polisvoorwaarden en dienstverlening:

* NHP en TAF hanteren, in tegenstelling tot veel andere aanbieders, geen "en bloc" clausule. De premie is dus gedurende de gehele looptijd gegarandeerd.
* NHP en TAF hanteren zeer hoge keuringsgrenzen waarbij het in veel gevallen niet nodig is om een medische keuring te ondergaan.

Verpanding aan een hypotheek is niet verplicht, maar natuurlijk wel mogelijk.

Wilt u ook een netto overlijdensrisicoverzekering zonder provisie? Vraag hier uw gratis premievergelijk.

Lees ook:
TAF Overlijdensrisicoverzekering (ORV)
NHP Overlijdensrisicoverzekering (ORV)
Overlijdensrisicoverzekering zonder provisie (netto orv)

« Terug naar nieuwsoverzicht