TAF verlaagt provisie Maandlastenbeschermer

donderdag, 10 december 2009

TAF gaat per 1 april ook voor lopende premiebetalende woonlastenverzekeringen de maximale provisie verlagen om zo, aldus de directeur van TAF, een sterke en bloc premieverhoging door risicodrager Quantum Leben te voorkomen. De provisie zal nu, nog maximaal 17,5 procent bedragen.

Volgens de Consumentenbond een van de beste woonlastenbeschermers in de markt.

Met de TAF Maandlastbeschermer heeft u geen zorgen over uw maandlasten bij arbeidsongeschiktheid of onvrijwillige werkloosheid. U weet zeker dat uw maandelijkse lasten gedekt zijn. Dat geeft u alle tijd om een andere baan te zoeken of te herstellen van uw ziekte.

De nieuwe wetgeving heeft bovendien nogal wat gevolgen voor de hoogte van de WAO en WW uitkering. Het financiële gat tussen werk en werkloos zijn, tussen gezond en ziek zijn wordt steeds groter! Zoals u kunt lezen op onze website zal het financiële gat al gauw 30% van het laatst verdiende loon zijn. Voor veel mensen betekent dit dat zij bij werkloosheid of ziekte/ongeval simpelweg de vaste maandlasten niet meer kunnen betalen.

Is uw ‘gat’ te groot om uw vaste maandlasten te kunnen blijven betalen, dan is de TAF Maandlastbeschermer een goed en betaalbaar alternatief voor meer zekerheid.

Ga hier direct naar
bereken premie TAF maandlastbeschermer met 30% korting

Vraag ons vrijblijvend een premievergelijk woonlastverzekeringen.


Downloads TAF Maandlastbeschermer en TAF Zelfstandigenplan
productbrochure TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan
vrijwillige financiële bijsluiter TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan
polisvoorwaarden TAF Maandlastbeschermer / TAF Zelfstandigenplan

Laagste Provisie betalen op uw woonlastenverzekering én persoonlijk advies? Gebruik ons contactformulier, wij helpen u graag verder met de keuze van de best passende woonlastverzekering.

TAF Woonlastenverzekering ook als netto woonlastenverzekering verkrijgbaar.

« Terug naar nieuwsoverzicht