Florius hypotheek afsluiten zonder provisie

zaterdag, 30 januari 2010

Florius staat voor een éénvoudig en transparant productassortiment met een uitstekende prijs-prestatie verhouding. Om het presenteren van hun assortiment verder te vereenvoudigen en uw keuze voor hypotheekvorm(en) niet te laten beïnvloeden door renteverschillen, gaat Florius vanaf 1 februari a.s. één tarief voeren voor alle aflosvormen*.

De opslagen voor de Florius(Bank)Spaar Hypotheek, Hybride Hypotheek en Vermogensopbouw Hypotheek, komen dan voor nieuwe leningen te vervallen. En dus vervalt alle provisie.

Dit betekent dat u ook geen doorlopende provisie meer betaalt. Uw maandlast wordt zo nog lager en de kosten transparanter.

Daarmee is het verschil tussen Florius hypotheken met en zonder afsluitkosten scherper en makkelijker communiceerbaar dan voorheen. Uiteindelijk bepaalt u in samenspraak met ons, op welke wijze wij beloond gaan worden.

Is een Florius hypotheek "zonder afsluitkosten" 100% provisieloos dus met de laagste provisie?

Of een Florius hypotheek "zonder afsluitkosten" helemaal zonder provisie is, is afhankelijk van eventuele aanvullende vergoedingen die worden uitbetaald. Indien de adviseur zijn aanvraag via een franchiseketen, serviceprovider of volmacht indient, is er sprake van een Aanvullende Vergoeding. Deze Aanvullende Vergoeding wordt uitbetaald in de vorm van afsluit- en doorlopende provisie. Werkt de adviseur geheel zelfstandig, dan kan hij in de meeste gevallen 100% provisieloos adviseren.

Wij werken zelfstandig met Florius samen en wij kunnen u dus 100% provisieloos de Florius Hypotheek van uw keuze aanbieden. Vergelijk met uw eigen adviseur en bespaar veel geld.

Neem gerust contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)

Dit uniforme tarief geldt zowel voor nieuwe hypotheken met als nieuwe hypotheken zonder afsluitkosten. Daarmee creëren we ook optimale éénvoud en vrijheid als het gaat om de wijze waarop de klant jou voor jouw diensten wil belonen.

* De Florius Krediet Hypotheek houdt een opslag van 0,2% in verband met de hogere beheerskosten van dit product.

« Terug naar nieuwsoverzicht