Premieverlaging Goed idee voor alle bestaande en nieuwe klanten

donderdag, 11 maart 2010

Dazure gaat voor het belonen van de trouwe, bestaande klant! Wij zijn dan ook trots te kunnen meedelen dat Dazure als eerste partij in Nederland een premieverlaging voor haar onze bestaande klanten realiseert.

De premieverlaging geldt zowel voor de Goedidee Nabestaandenverzekring als de provisievrije variant Goudidee.

Uiteraard geldt deze premieverlaging ook voor alle nieuwe klanten. Dazure is met Paerel overeengekomen dat door demografische ontwikkelingen (we leven tenslotte langer!) een premieverlaging mogelijk moet zijn voor de GoedIdee ( en ook GoudIdee) Nabestaandenverzekering.

Dit houdt de volgende gemiddelde premieverlagingen in voor de Goedidee overlijdensrisicoverzekering:
Vrouw niet-roker 13 %
Vrouw roker 8 %
Man niet-roker 7 %
Man roker 3 %
De werkelijke premie verlaging is natuurlijk afhankelijk van leeftijd, looptijd en verzekeringsvorm.

2009 is een bewogen jaar geweest voor de financiële dienstverlening. De markt beweegt in een razendsnel tempo en het vertrouwen van de consument zal moeten worden hersteld. Klantgericht denken is hierin het sleutelwoord. Om die reden blijft Dazure ook scherp haar processen evalueren en verbeteren waar nodig is om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Dit houdt in dat Dazure de volgende wijzigingen zal gaan door voeren :

Volmacht onder naam Dazure en helpdesk:

De kracht van Dazure is haar samenwerking met verschillende partners. Aangezien dit voor klanten verwarrend zou kunnen werken hebben zij besloten de communicatie richting klanten te willen vereenvoudigen. In VCN heeft Dazure een nieuwe volmachtpartner gevonden om dit te realiseren. De volmacht en incasso bij de eindklant zal gevoerd gaan worden onder de naam van VCN Dazure. Voor u verandert er overigens niets, u behoudt zoals u gewend bent, ons als aanspreekpunt.

Aanvragen via nieuw offertesysteem Goedidee Nabestaandenverzekering per 12 maart a.s.:

Om nieuwe producten te ontwikkelen en bestaande processen te kunnen blijven optimaliseren is het belangrijk om grip te hebben op het automatiseringstraject. Met veel input heeft Dazure een compleet nieuw offerte, aanvraag en administratietraject gecreëerd waardoor u meer gemak en gebruikersvriendelijkheid kunnen bgeboden kan worden.

Vanaf vandaag (11 maart) 17.00 uur kunnen er tijdelijk géén aanvragen en offerte berekeningen meer via de website worden ingediend. Binnen enkele dagen hopen wij de nieuwe webmodules te kunnen plaatsen.

Wilt u nu een premieberekening? Neem dan contact met ons op of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief)


Nieuw medisch traject Goedidee en Goudidee Nabestaandenverzekering:

Ook het medische traject is nog verder verbeterd en Dazure is overgestapt op tele-accepatie.

Met de digitale gezondheidsverklaringen heeft Dazure records weten te vestigen met betrekking tot snelle polisafgifte. Zij ontvingen echter ook feedback dat de digitale gezondheidsverklaring als complex werd ervaren of dat men geconfronteerd werd met foutmeldingen gedurende het digitale traject. Dit heeft Dazure doen besluiten om over te stappen naar tele acceptatie; medische acceptatie per telefoon. Deze acceptatie zal worden uitgevoerd door de Arbeidsdesk onder de naam GoedIdee.

Bij de aanvraag kan de klant 2 voorkeursdagen en tijden opgeven wanneer de klant gebeld wenst te worden. Een medisch acceptant van Arbeidsdesk belt de klant voor afname van de gezondheidsverklaring. Indien een keuring van toepassing is, zal de klant direct worden gebeld om een keuringsafspraak in te plannen.

De ervaringen van tele acceptatie zijn:
snelheid en duidelijkheid voor de klant (extra toelichting kan direct gegeven worden).
betrouwbaarheid (via telefoon betrouwbaarder dan digitaal op schrift)
hogere conversie

Het gespreksverslag zal nog wel ter ondertekening naar de klant worden gestuurd. Dit houdt het proces echter niet op, de polis kan al wel verstrekt worden, maar het getekende verslag dient binnen 14 dagen aan het dossier worden toegevoegd.

Dazure Goedidee zal al haar klanten over de wijzigingen, nieuwe volmacht en premieverlaging per brief informeren. Uiteraard kunt u op onze website www.goedidee-nabestaandenverzekering.nl alle ontwikkelingen blijven volgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u uiteraard contact opnemen met onze helpdesk via het contactformulier of belt u 0900 - 446 0 446. Wij helpen u graag verder.

Goud idee Nabestaandenverzekering
Goed idee Nabestaandenverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht