Hypotheek provisievrij afsluiten

dinsdag, 6 april 2010

Laagste Provisie biedt naast verzekeringen zonder provisie, ook hypotheken zonder afsluitprovisie en zonder doorlopende provisie.

Steeds meer banken en hypotheekverstrekkers bieden via ons hypotheken zonder afsluitkosten en zonder hypotheekprovisie. U bespaart dus direct 1% op de hypotheekafsluitkosten en meestal ook op rente!

Daarnaast kunt u via Laagste Provisie ook besparen op hypotheekprovisie. Dit gaat ten koste van de hypotheekprovisie die de hypotheekadviseur van de bank of hypotheekadviseur ontvangt. Niks mis mee én het is in uw voordeel! U krijgt er namelijk meestal ook nog een extra rentekorting door.

De werkzaamheden blijven hetzelfde, of de hypotheek nu hoog of laag is. Dus vinden wij dat de provisiebeloning hetzelfde moet zijn. Een vaste bemiddelingsvergoeding is dus het meest eerlijke en transparante beloningssysteem voor hypotheekbemiddeling.

Bekijk ons aanbod hypotheken zonder afsluitkosten en zonder hypotheekprovisie:

Netto Hypotheek - 0% afsluitkosten, zonder afsluitprovisie
ZERO Hypotheek - hypotheek zonder 1% afsluitkosten

Is uw belangstelling gewekt in het afsluiten van een hypotheek zonder hypotheekprovisie? Gebruik het contactformulier of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief).

« Terug naar nieuwsoverzicht