Premie Dazure Goedidee berekenen

dinsdag, 20 april 2010

Via LaagsteProvisie.nl kunt u de nieuwe verlaagde premie van de GoedIdee Nabestaandenverzekering nu zelf berekenen. Sinds de premieverlaging voor nieuwe en bestaande relaties per 15 maart 2010 was dit tijdelijk niet meer mogelijk.

De premie van de Goedidee Nabestaandenverzekering staat vrijwel altijd in de top 3 van voordeligste overlijdensrisicoverzekeringen.

De premie van de GoedIdee Nabestaandenverzekering kan nooit omhoog, maar wel omlaag (geldt ook voor bestaande relaties, dat is uniek), bij tussentijdse beëindiging van de verzekering krijgt u een deel van de premie retour (afhankelijk van het moment van beëindigen) en u mag jaarlijks het verzekerde bedrag met 15% verhogen zonder veel gezondheidsvragen!


Bij de GoedIdee Nabestaandenverzekering hoeft u geen pagina's lange gezondheidsverklaring in te vullen. U wordt namelijk gebeld door een medisch acceptant op een tijdstip dat u goed uitkomt. De zgn. TMA (telefonische medische acceptatie). Dit zorgt er ook voor dat als u haast heeft u ook snel over de polis kunt beschikken.

Ga naar bereken premie Goedidee.

Wilt u een offerte? Neem dan gratis contact met ons op.

Artikelen:
Goed idee Nabestaandenverzekering
Goud idee Nabestaandenverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht