TAF genomineerd voor Gouden Schild

woensdag, 21 april 2010

TAF is er trots op te kunnen mededelen dat de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering door de Nederlandse Verzekeringsawards is genomineerd voor een Gouden Schild.

* Met de unieke dekking bij Terminale Ziekte(n) die als optie af te sluiten is bij de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering, beschermt u uzelf tegen financiële tegenslag bij terminale ziekten.

* De TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering is voor niet-rokers, de goedkoopste overlijdensrisicoverzekering in Nederland. Hiermee is TAF winnaar van de prijzenslag die op dit moment op overlijdensrisicogebied gaande is.

* Hoe kan TAF zo goedkoop zijn?
Dit komt door onze samenwerking met verzekeraar ACE Europe Life Limited die, naast Quantum Leben, als tweede risicodrager achter het product te vinden is. De samenwerking tussen TAF en beide verzekeraars is op basis van exclusiviteit.

* Als u kiest voor de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering kiest u voor een gegarandeerde premie gedurende de gehele looptijd. Geen verrassingen dus u weet zeker dat u gedurende de looptijd van de verzekering dezelfde premie blijft betalen. Dat komt omdat TAF geen zogeheten 'en bloc' clausule hanteert.

Een 'en bloc' clausule in de polisvoorwaarden geeft de verzekeraar het recht om op elk door de verzekeraar gewenst moment eenzijdig de premie te verhogen of e polisvoorwaarden aan te passen. TAF hanteert gelukkig geen 'en bloc' clausule. Er zijn maar weinig andere aanbieders die dit kunnen garanderen. Helaas is het nog zo dat zo'n 65 procent van de aanbieders nog steeds een 'en bloc' clausule toepast op overlijdensrisicoverzekeringen.

Kies hieronder de online premie berekening via de rekentool van uw keuze

Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 5% korting (geen afsluitkosten)
Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 10% korting ( 125,- afsluitkosten)
Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 15% korting ( 245,- afsluitkosten)

« Terug naar nieuwsoverzicht