Hypotheek en te dure overlijdensrisicoverzekering

donderdag, 27 mei 2010

Consumenten die tegelijk met hun hypotheek een overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten, betalen vaak honderden euro’s premie per jaar teveel. Dit gebeurt voornamelijk bij consumenten die een hypotheek en overlijdensrisicoverzekering afsluiten bij één en dezelfde bank.

80% van de respondenten die een overlijdensrisicoverzekering afsloot, heeft deze verzekering ook direct afgesloten via de tussenpersoon of bank waar zij hun hypotheek regelden. 55% wist niet dat zij de overlijdensrisicoverzekering ook zelf, en dus in vele gevallen goedkoper, bij een andere verzekeraar hadden kunnen afsluiten. Dat blijkt uit onderzoek van Independer.nl.

40% heeft na het afsluiten van deze verzekering nooit meer gekeken of deze ook anders of goedkoper kon. Men lijkt zich niet bewust van de besparingsmogelijkheden. Consumenten houden vaak wel de hypotheekrente scherp in de gaten.


Laagste Provisie vergelijkt premies van 43 overlijdensrisicoverzekeringen (orv) ook zonder provisie!

Gratis premievergelijk van ruim 40 overlijdensrisicoverzekeringen. Ook premies zonder provisie! De prijs van het product is dan netto, dus zonder provisie. Voordelig uw orv afsluiten is zo geregeld.

Ga naar premievergelijk van de goedkoopste en beste overlijdensrisicoverzekeringen:

Ontvang het complete premievergelijk overlijdensrisicoverzekeringen mét en zonder provisie als PDF.

Verzend hieronder de gegevens of bel 0900- 446 0 446 (lokaal tarief) voor de laagste premies.

« Terug naar nieuwsoverzicht