Rentekorting Delta Lloyd Hypotheek en ORV

maandag, 7 juni 2010

Delta Lloyd geeft vanaf heden 0,05% korting op de hypotheekrente bij het afsluiten van een ZekerPlus Hypotheek in combinatie met een Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering. Delta Lloyd biedt hiermee een totaalaanbod tegen een scherpe prijs. De actie loopt door tot en met 31 december 2010.

Delta Lloyd ZekerPlus Hypotheek
De ZekerPlus Hypotheek is een bancaire spaarhypotheek, speciaal ontwikkeld voor klanten die behoefte hebben aan lage maandlasten, maar toch de zekerheid willen hebben dat zij hun hypotheek kunnen aflossen op de einddatum van de lening. De rente die de klant betaalt voor zijn hypothecaire lening is gelijk aan de rente die wordt vergoed over het saldo van de geblokkeerde spaarrekening.

Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering (ORV)
De Overlijdensrisicoverzekering van Delta Lloyd is een scherp geprijsde verzekering met redelijk goede voorwaarden die zekerheid biedt bij overlijden. De Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering kent een en-bloc clausule in haar voorwaarden en mag de premie daarmee eenzijdig verhogen.

De 0,05% rentekorting geldt onder de volgende voorwaarden:

1. Korting geldt voor alle leningdelen.
2. Korting geldt alleen als er ook een leningdeel ZekerPlus Hypotheek aanwezig is én er een Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering wordt afgesloten.
3. Korting geldt voor de 1e rentevastperiode.
4. Korting geldt voor nieuwe 1e hypotheken en verhogingen.
5. Korting mag gecombineerd worden met andere (rentekortings)acties.
6. De lening moet gesloten worden met Nationale Hypotheek Garantie.
7. Verpanding van de DL Overlijdensrisicoverzekering is verplicht.
8. Korting geldt niet voor hypotheken met een starterslening.

Wist u dat u via www.laagsteprovisie.nl Delta Lloyd Hypotheken zonder provisie kunt afsluiten?

Wilt u meer weten over Delta Lloyd Hypotheken zonder 1% afsluitkosten en zonder provisie? Neem gerust contactmet ons op.

« Terug naar nieuwsoverzicht