REAAL Lijfwacht voor REAAL AOV klanten

dinsdag, 6 juli 2010

REAAL introduceert Lijfwacht, een nieuwe dienst voor ondernemers en specialisten die een REAAL Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hebben afgesloten. Deze service is gericht op het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en beschermt de REAAL AOV klanten passief èn actief tegen alle invloeden van buitenaf.

En dat is erg belangrijk, want als een klant arbeidsongeschikt raakt, dan heeft dat niet alleen gevolgen voor hem, maar ook voor zijn praktijk of bedrijf, het gezin en de omgeving. Herstel kan bovendien veel tijd in beslag nemen. REAAL Lijfwacht kan dat voorkomen. Daarom is deze service ondernemers en specialisten ècht op het lijf geschreven.

Op REAAL.nl/Lijfwacht kunnen klanten met een REAAL AOV 24 uur per dag, 7 dagen per week van deze dienst gebruikmaken. Ze kunnen daar de preventieve tips en maatregelen bekijken. Of een e-mail sturen naar de arbeidsdeskundigen. Bijvoorbeeld om een gesprek in te plannen als het lijf het even niet meer trekt.

Klanten kunnen REAAL Lijfwacht op werkdagen telefonisch bereiken van 9.00 uur - 17.30 uur. Zonder moeilijke vragen of formulieren. Eén belletje of e-mail is al voldoende!

Onderdeel van Reaal Lijfwacht is het Preventiekompas, een gratis gezondheidscheck die wordt uitgevoerd door Niped, een kennisinstituut dat is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van preventie en vroegdiagnostiek. Met de uitkomsten kan voor verzekerden een persoonlijk preventieprogramma worden opgesteld.

Verder biedt Reaal Lijfwacht verzekerden gratis adviesgesprekken op jaarlijkse basis en ondersteuning door specialisten op het gebied van preventie en re-integratie. Ook de al bestaande preventieve service Health Protection, gericht op het voorkomen van uitval door stress, spanningsklachten of andere psychische klachten, is als module opgenomen in Lijfwacht.

Reaal rekent op een flinke verhoging van haar serviceniveau voor polishouders en bovendien minder arbeidsongeschiktheidsclaims.

Meer weten over REAAL AOV verzekeringen?
Reaal Ondernemers AOV
Reaal Werknemers AOV
REAAL UNIM AOV

« Terug naar nieuwsoverzicht