Dazure komt met Inkomensgewenning product

woensdag, 11 augustus 2010

In het najaar brengt Dazure, bedenker van de GoedIdee Nabestaandenpolis, een alternatief voor de woonlastenbeschermer op de markt: de GoedIdee Inkomensgewenning.

"De woonlastenbeschermer is in een verdomhoekje terecht gekomen door de wijze waarop er mee omgegaan is", meent Jan Donselaar (foto), mede-oprichter van Dazure. "In de kern is het geen slecht product. Wat wij in het najaar op de markt brengen, zal uitgebreider zijn qua dekking en een minimum aan kleine lettertjes bevatten", aldus Donselaar.

Bij een uitgebreidere dekking moet bijvoorbeeld gedacht worden aan inkomensderving door echtscheiding.

"Daarbij kijken we naar het inkomen dat als grondslag dient voor de hypotheek. Als dat inkomen terugvalt door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden of echtscheiding, bieden wij daar dekking voor." Veel meer kan Donselaar er nog niet over zeggen. "Wij zijn al wel rond met de herverzekeraar, maar daar moet nog een verzekeraar tussen en daar zijn we nog mee bezig."

Eerder bracht Dazure de Goedidee nabestaandenverzekering al op de markt en won hiermee de prijs voor het beste Leven product 2009.

« Terug naar nieuwsoverzicht