ACE risicodrager voor alle TAF verzekeringen

dinsdag, 24 augustus 2010

Vorige week maandag 16 augustus heeft TAF laten weten dat verzekeraar Quantum Leben tijdelijk geen nieuwe verzekeringen accepteert. Nadrukkelijk laat Quantum Leben weten dat het om een tijdelijke maatregel gaat die alleen van toepassing is op nieuwe overeenkomsten.

Om die reden heeft TAF contact op genomen met ACE Europe Life Limited om de samenwerking met deze verzekeraar uit te breiden, zodat in de toekomst bij beide verzekeraars het productassortiment ondergebracht kan worden.

Nieuwe aanvragen TAF overlijdensrisicoverzekeringen
Vanaf vandaag zal ACE Europe Life Limited het risico gaan dragen voor alle nieuwe TAF overlijdensrisicoverzekeringen, te weten;

de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (ACE 01-2010),
de TAF Personal Nabestaandenverzekering (ACE NB 08-2010) en
de TAF Krediet Overlijdensrisicoverzekering (ACE KORV 08-2010).

Inhoudelijk zijn de voorwaarden en premies identiek aan het aanbod van Quantum Leben.

Voor wat betreft de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering deed TAF al langer zaken met ACE. De polisvoorwaarden en premies zijn dan ook onveranderd gebleven.

Nieuwe aanvragen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
Naar verwachting zal TAF komende week kunnen informeren over de verzekeraar waar het risico van arbeidsongeschiktheid (TAF Maandlastbeschermer en TAF Zelfstandigenplan) voor nieuwe verzekeringsaanvragen ondergebracht zal worden.

Bestaande verzekeringen
De hierboven genoemde zaken hebben geen gevolgen voor bestaande verzekeringen. Klanten zijn gedekt en eventuele claims zullen volgens normale procedures in behandeling worden genomen.

« Terug naar nieuwsoverzicht