TAF overlijdensverzekering top 3 positie

maandag, 6 december 2010

In de periode van 25 juni tot en met 13 april hebben ruim 5.700 bezoekers aan een onderzoek van Independer over de beoordeling en ervaringen van goedkoopste en beste overlijdensrisicoverzekeringen meegewerkt. Verzekeraars die overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden, werden op drie aspecten beoordeeld: klaarstaan voor de klant, beloften nakomen en duidelijkheid van de geboden informatie.

Met een totaalscore van ervaringen en beoordelingen van 7,2 staat de overlijdensrisicoverzekering van TAF in de top 3 van beste overlijdensrisicoverzekeringen.

Klik hier om de volledige resultatenlijst te downloaden.

Onderzoek van Independer
"Opmerkelijk is dat TAF als relatieve nieuwkomer op de markt van overlijdensrisicoverzekeringen nu ook opvalt door een positieve waardering van de klant. Zij deden eerder van zich spreken met zeer scherpe tarieven en innovatieve producten" aldus Daniel de Wild van de vergelijkingssite Independer.

TIP:

Ook is TAF aangesloten bij KiFID, het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Dat is een onafhankelijk instituut, waar de klant met vragen of klachten terecht kan. Het advies van het KiFID is in deze bindend voor alle partijen.

* Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 5% korting (geen afsluitkosten)
* Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 10% korting ( 125,- afsluitkosten)
* Bereken online premie TAF Overlijdensrisicoverzekering met 15% korting ( 225,- afsluitkosten)

« Terug naar nieuwsoverzicht