TAF Uitvaartverzekeringen NIEUW

woensdag, 8 december 2010

TAF B.V. introduceert vandaag de TAF Personal Uitvaartverzekering, een uitvaartverzekering die uniek is voor de Nederlandse markt. Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor de verzekering wanneer deze los afgesloten wordt.

Als extra service biedt TAF de verzekering ook aan in combinatie met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering: de TAF Combi Uitvaartverzekering.

TAF Personal Uitvaartverzekering
Voor de losse variant, de TAF Personal Uitvaartverzekering, komt vrijwel iedereen in aanmerking. Een aanvraagformulier is voldoende om de verzekering af te sluiten. Dit is mogelijk omdat er, afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde, een periode wordt gehanteerd waarin er slechts dekking is bij overlijden als gevolg van een ongeval. Voor verzekerden tot de leeftijd van 50 jaar is deze inloopperiode bijvoorbeeld twee jaar. Dit is uniek in de Nederlandse markt! Komt een verzekerde gedurende deze inloopperiode te overlijden, maar niet als gevolg van een ongeval? Dan wordt 90% van de reeds betaalde premies terugbetaald!

TAF Combi Uitvaartverzekering
De TAF Combi Uitvaartverzekering wordt in combinatie met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering (ORV) gesloten. Voor de acceptatie van beide verzekeringen wordt gebruikt gemaakt van één aanvraagformulier en één gezondheidsverklaring per verzekerde. Hierdoor kent de TAF Combi Uitvaartverzekering een scherpere premie dan de TAF Personal Uitvaartverzekering.

TAF stijl
Eenvoud siert de uitvaartverzekering. Beiden zijn, zoals de consument van TAF gewend is, tegen uiterst scherpe tarieven en zeer flexibel. De klant bepaalt zelf hoe en hoe lang er premie wordt betaald. Ook is het mogelijk te kiezen voor een jaarlijkse stijging van het verzekerd bedrag en is kinderdekking als optie verzekerbaar. De TAF Personal Uitvaartverzekering en TAF Combi Uitvaartverzekering komen tot stand dankzij een samenwerking met Quantum Leben.

Meer weten over de nieuwe TAF Uitvaartverzekering?
Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden graag uw vragen.

« Terug naar nieuwsoverzicht