Levensverzekering Leidsche XL behoort tot goedkoopste

woensdag, 26 januari 2011

Leidsche Verzekeringen heeft de premies voor overlijdensrisicoverzekeringen met gemiddeld 46% verlaagd. Met deze premieverlaging staat de Leidsche met haar nieuwe overlijdensrisicoverzekering direct in de top 3 van goedkoopste overlijdensrisicoverzekeringen.

De Leidsche overlijdensrisicoverzekering XL biedt daarnaast nog een extra voordeel. Net als de door Dazure ontwikkelde Goed idee Nabestaandenverzekering wordt er in het begin een deel van de betaalde premie voor u gereserveerd in een premiedepot waarover rente vergoed wordt.

Mocht u overlijden of tussentijds besluiten de overlijdensrisicoverzekering te stoppen dan wordt dit tegoed uitgekeerd!

Afhankelijk van het moment van uitkeren en de hoogte van de betaalde premie kan de waarde van het depot variëren van honderden tot duizenden euro's. Dit naast de toch al lage premie.

Daarnaast heeft de Leidsche Risicoverzekering XL de aanvangsleeftijd en eindleeftijd verruimd. U kunt deze verzekering nu afsluiten tot op uw 70e. De eindleeftijd is verruimd naar 80 jaar.

Vraag een vrijblijvend premievergelijk overlijdensrisicoverzekering(orv) van alle risicoverzekeraars, ook Leidsche Overlijdensrisicoverzekering XL, met en zonder provisie.

Lees meer in de introductiefeiten Leidsche Overlijdensrisicoverzekering XL.


« Terug naar nieuwsoverzicht