Legal and General Lifestyle verzekering zonder provisie

donderdag, 27 januari 2011

Het Legal and General Lifestyle tarief is van toepassing voor particulieren met een inkomen van 50.000 of meer: of een netto vermogen van 250.000 of meer. Zowel in de zakelijke als in de privé-sfeer kan behoefte ontstaan aan een levensverzekering die een groot bedrag uitkeert bij vroegtijdig overlijden.

Het minimum verzekerd bedrag voor de Legal Lifestyle bedraagt 50.000.

Lagere sterfte dus lagere premies

Uit statistisch onderzoek is gebleken, dat mensen die een hogere sociaal economische status hebben een kleinere kans hebben om voor hun 65e jaar te overlijden. Ook niet-rokers hebben beduidend betere levenskansen dan rokers.
Een lagere premie voor uw overlijdensrisicoverzekering is dan logisch.
De Lifestyle tarieven liggen 10% tot 35% lager dan men gemiddeld in Nederland voor risicotarieven in rekening brengt.

Vraag uw persoonlijke premieberekening.

Extra korting op de premie met Preferred Life

De meeste mensen hebben een prima gezondheid maar er zijn ook mensen die kerngezond zijn. Dat willen wij als bewuste levensverzekeraar honoreren en daarom heeft Legal & General voor deze groep Preferred Life in het leven geroepen.

Indien na een medische keuring (op kosten van Legal & General) blijkt dat u tot de meeste gezonden behoort, dan krijgt u automatisch extra korting. Deze kan oplopen tot 20% extra, afhankelijk van leeftijd, geslacht, verzekerd bedrag en verzekeringsduur.

naar alle Legal en General Overlijdensrisicoverzekeringen

« Terug naar nieuwsoverzicht