Legal and General Preferred Life

dinsdag, 15 februari 2011

Het Preferred Life Tarief Van Legal and General is gekoppeld aan twee overlijdensrisicoverzekeringen van Legal & General: de Tijdelijke Overlijdensriscoverzekering en de Lifestyle Overlijdensrisicoverzekering.

Extra korting op de premie

De meeste mensen hebben een prima gezondheid maar er zijn ook mensen die kerngezond zijn. Dat willen wij als bewuste levensverzekeraar honoreren en daarom heeft Legal & General voor deze groep Preferred Life in het leven geroepen.

Indien na een medische keuring (op kosten van Legal & General) blijkt dat u tot de meeste gezonden behoort, dan krijgt u automatisch extra korting. Deze kan oplopen tot maximaal 30%, afhankelijk van leeftijd, geslacht, verzekerd bedrag en verzekeringsduur.

Indien uw aanvraag voor Preferred Life na de keuring niet wordt gehonoreerd, dan kunt u, als u niet rookt en geen nicotinehoudende middelen gebruikt, bij Legal & General nog steeds in aanmerking komen voor een lager dan gemiddelde premie.

n.b. dit Preferred Life tarief van Legal & General is speciaal voor 100% gezonde mensen. Circa 1 op de 4 aanvragen wordt gehonoreerd tegen dit tarief.

* géén en-bloc clausule

* Minimale leeftijd 25 jaar, verzekerd bedrag meer dan 250.000,-.

terug naar Legal en General Overlijdensrisicoverzekering

« Terug naar nieuwsoverzicht