Laagste afsluitkosten hypotheek zonder provisie

dinsdag, 21 juni 2011

Alle nieuwe en aangekondigde maatregelen voor hypotheken beperken de leencapaciteit. Wij komen u tegemoet door de hypotheek afsluitkosten tijdelijk sterk te verlagen. Hiermee heeft u wat minder last van de verlaagde leenmogelijkheden want u bespaart via ons direct 1% van het hypotheekbedrag, doordat wij alle hypotheken aanbieden zonder afsluitprovisie.

U betaalt nu tijdelijk* slechts

- 599 bemiddelingskosten voor elke provisievrije aflossingvrij hypotheek
- 899 voor een provisievrije hypotheek met vermogensopbouw of spaardeel
- 225 voor een provisievrije risicoverzekering


Ongeacht hoogte hypotheek of geldverstrekker waarvoor wij kunnen bemiddelen.

U kunt online uw hypotheekofferte aanvragen of het contactformulier gebruiken. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief) voor aanvullende vragen en informatie.

Wij bieden u de keuze uit netto hypotheken zonder 1% afsluitkosten en zonder provisie van:

ABN Amro hypotheek zonder afsluitprovisie
Aegon Hypotheek
Allianz
Argenta Hypotheken
ASR
Bank of Scotland
BLG Hypotheken
BNP Paribas
Delta Lloyd
Direktbank Hypotheek
Erasmus (via Hypotrust)
Florius Profijt Hypotheek
Hypotrust
ING Bank
REAAL Hypotheken
SNS Hypotheken
Syntrus Achmea
WestlandUtrecht Hypotheek


De éénmalige aftrekbare kosten voor hypotheekbemiddeling bij een aflossingvrije netto hypotheek zonder afsluitkosten en zonder afsluitprovisie bedragen tijdelijk slechts 599,- via ons voor een aflossingvrije hypotheek. De goedkoopste NETTO hypotheek zonder provisie afsluiten?

Gebruik het Contactformulier en wij nemen gratis en vrijblijvend contact met u op.

Let op: Sommige geldverstrekkers berekenen voor een aflossingvrije hypotheek dan toch nog een bepaald percentage administratiekosten. Dit wordt dan als afsluitkosten in rekening gebracht. Hierover wordt géén provisie betaald!

Meestal is dit het geval bij prijsvechters of producten die ontwikkeld zijn op verkoop van gekoppelde verzekeringen, welke bij een aflossingvrij hypotheek natuurlijk niet van toepassing zijn.

* De actie geldt alleen voor nieuwe aanvragen. Indien wij wegens grote belangstelling ons serviceniveau niet kunnen handhaven, behoudt FACN het recht om de actie te beëindigen voor nieuwe aanvragen. Er is geen respijttermijn van toepassing. Tarieven per 01-04-2011 en alleen geldig voor nieuwe aanvragen na 1 april 2011, geldend voor werknemers, tarieven o.b.v. execution only

« Terug naar nieuwsoverzicht