BOL.com bon bij Florius EHBT

maandag, 12 september 2011

Sinds 21 maart biedt Florius het woonlastenbescherm product Eerste Hulp Bij Tegenslagen, kortweg EHBT. Voor iedereen is het even wennen aan een nieuw product dat niet past binnen de gebruikelijke kaders. Het betreft immers geen AOV maar een unieke schadeverzekering.

Hieronder in vogelvlucht de unieke kenmerken van de Florius EHBT.

Florius EHBT is een verzekering voor grote tegenslagen in het leven waarvan iedereen hoopt dat je er nooit mee te maken krijgt. Maar mocht het wel zo zijn dan kan met de uitkering uit deze verzekering de eerste geldzorg uit handen worden genomen zodat je je leven opnieuw kan inrichten zoals dit nodig is. Florius EHBT is er dus op gericht dat je nog een lange tijd blijft leven en daar ondersteuning bij kan gebruiken door bijvoorbeeld het huis opnieuw in te richten of even te stoppen met werken om volledig op het herstel te richten. Het is bedoeld als een eerste hulp.

Sterke punten Ernstige Aandoeningen
* Eenmalige uitkering van een van te voren gekozen geldbedrag
* Geldbedrag is vrij te besteden en de hoogte is niet afhankelijk van ziekteverloop of de mate waarin je nog kan werken.
* De diagnose kan door de eigen arts worden gesteld.
* Het is voor iedereen, ook voor huurders en ondernemers.

Sterke punten Werkloosheid
* Maandelijkse uitkering gedurende maximaal 12 maanden per werkloosheid.
* In totaal biedt EHBT 24 maanden uitkering. Wanneer je werkloos wordt, krijg je een uitkering voor de periode die je nodig hebt.
* Heb je minder nodig dan blijven de overgebleven maanden bewaard.
* Is de verzekering ingegaan en verander je daarna van baan?
* Ook bij een flexibel contract of tijdens een proeftijd blijf je verzekerd!

Wat dekt de EHBT?
EHBT is een verzekering voor de volgende ernstige aandoeningen:

* Kanker
* Goedaardige hersentumor
* Hartinfarct
* Transplantatie van hart, long, nier of lever
* Beroerte
* Multipele sclerose
* Nierfalen

EHBT keert uit bij deze rij met aandoeningen. Ook als je kind het krijgt.
Verzekeren voor werkloosheid kan alleen als je werknemer met een vaste aanstelling bent en in combinatie met EHBT ernstige aandoeningen.

Wanneer is EHBT interessant?
EHBT is eigenlijk handig voor iedereen die een hypotheek heeft of een huis huurt. Want ook als je huurt heb je maandelijkse verplichtingen. Je bent zelfstandig ondernemer en vindt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te duur, maar wil wel wat geregeld hebben voor de gevolgen van een ernstige ziekte. Je hebt geen inkomen om op terug te vallen. Of omdat je alleenstaand bent. Of omdat je partner geen of onvoldoende inkomen heeft. Er is te weinig spaargeld om een grote financiële klap op te vangen, redenen genoeg te verzinnen.


Florius beloont elke nieuwe klant met een BOL.com bon ter waarde van 25,= voor een Florius EHBT met een minimaal verzekerd bedrag van 25.000,=.gerelateerde berichten:

Florius EHBT eenvoudige lastenverzekering
Florius overlijdensrisicoverzekering ook zonder provisie
Florius hypotheek zonder afsluitprovisie

« Terug naar nieuwsoverzicht