Gouden Schild voor Florius EHBT

maandag, 26 september 2011

Florius is winnaar van een Financiële DienstverleningsAward, de Gouden Schilden, in de categorie Schadeverzekering van het jaar 2011. In deze categorie was Florius genomineerd met de verzekering Eerste Hulp Bij Tegenslagen (EHBT).

Quote uit het juryrapport: "een heerlijk simpel en nu nog uniek product met een goede waarde voor met name ondernemers en zzp-ers. Er is duidelijk nagedacht over dit product!"

Florius is trots op de award en blij met de waardering voor EHBT. Met EHBT hebben zij een aantrekkelijk alternatief gelanceerd in de markt voor inkomensbeschermingsproducten.

Pluspunten Florius EHBT

* Ernstige Aandoeningen


Eenmalige uitkering van een van te voren gekozen geldbedrag
Geldbedrag is vrij te besteden en de hoogte is niet afhankelijk van ziekteverloop of de mate waarin de klant nog kan werken
De diagnose kan door de eigen arts worden gesteld
Het is voor iedereen, ook voor huurders en ondernemers.

* Werkloosheid

Maandelijkse uitkering gedurende maximaal 12 maanden per werkloosheid
In totaal biedt EHBT 24 maanden uitkering. Wanneer de klant werkloos wordt, krijgt hij een uitkering voor de periode die hij nodig hebt. Heeft de klant minder nodig dan blijven de overgebleven maanden bewaard.
Is de verzekering ingegaan en verandert de klant daarna van baan? Ook bij een flexibel contract of tijdens een proeftijd blijft de klant verzekerd!

zie ook:

Alles over Florius EHBT
BOL.com bon bij Florius EHBT
Florius EHBT eenvoudige lastenverzekering
Florius overlijdensrisicoverzekering ook zonder provisie
Florius hypotheek zonder afsluitprovisie

« Terug naar nieuwsoverzicht