Provisieverbod ook voor losse AOV

maandag, 2 januari 2012

Minister De Jager van Financiën wil het provisieverbod ook laten gelden voor particuliere arbeidsongeschiktheids- en overlijdensrisicoverzekeringen die los van een krediet worden gesloten. Voor zakelijke en collectieve inkomensbeschermers hoeft het provisieverbod wat hem betreft niet te gelden.

Hebt u al een aov lopen en wilt u profiteren van ons aanbod voor het overstappen naar een fors lagere premie voor uw huidige AOV?

Neem vandaag dan nog contact met ons op. De overstap naar een tot 20% lagere, dus goedkopere premie voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt door ons verzorgd. Zo bespaart u snel en gemakkelijk duizenden euro's tijdens de looptijd van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Gemakkelijk en snel.

U behoudt uw huidige aov-polis, dezelfde verzekeraar maar dan zonder onnodige provisiekosten

U behoudt uw eigen polis bij dezelfde verzekeraar. Ook uw polisnummer wijzigt niet. Bij vrijwel elke verzekeraar kan de provisie volledig uit de premie worden gehaald door ons. U krijgt zo de goedkoopste AOV.

U betaalt ons slechts een eenmalige vaste vergoeding van 395,-. Zo bespaart u duizenden euro's op uw premie.

Onze AOV overstapservice is geen advies maar slechts een heldere en goedkope manier om u aan premievoordeel te helpen. Wij helpen u besparen op uw verzoek en zoals u dat wenst.

De eenmalige vaste vergoeding verdient u meestal binnen een jaar terug.

Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief) of gebruik ons Contactformulier .

« Terug naar nieuwsoverzicht