Afsluitkosten Florius provisievrije producten

woensdag, 18 januari 2012

Vanaf 1 april aanstaande kun je alle hypotheken van Florius, de overlijdensrisicoverzekering (ORV) en de schadeverzekering Eerste Hulp bij Tegenslagen (EHBT) alleen nog zonder afsluit- en doorloopprovisie aanvragen.

Sinds enkele jaren maakte Florius deze keuze al wel mogelijk. Wij hebben vanaf de eerst mogelijk dag alle Florius hypotheken en verzekeringen al provisieloos aangeboden.

U betaalt dan alleen nog lage(re) eenmalige afsluitkosten en krijgt lagere premies.

Bekijk ook:

Kortingaktie afsluitkosten provisievrije hypotheek, AOV en ORV

Wat verstaat Florius onder provisieloos?

Het aanbieden van hypotheekproducten, overlijdensrisicoverzekering (ORV) en Eerste Hulp bij Tegenslagen (EHBT) zonder provisie (afsluit en/of doorloopprovisie).

Waarom gaat Florius over op provisieloos?

Per 1 januari 2013 wordt het provisieverbod van kracht. Het op tijd voldoen aan wet- en regelgeving is een grote klus. Florius is daarom vroeg gestart met de voorbereidingen en is er nu klaar voor.

Wanneer gaat Florius over op provisieloos?

Florius gaat per 1 april 2012 over op provisieloos. Voor offertes die vóór 1 april 2012 zijn uitgebracht geldt de huidige beloningsregeling.

Waarom gaat Florius eerder dan wettelijk verplicht is over op provisieloos?

Florius wil voorop lopen waar het gaat om het verbeteren van het imago van de financiële dienstverlening en vindt dat het daarom één van de eerste grote intermediaire partij moet zijn die provisieloos invoert.

Via ons worden alle hypotheken van Florius wordt al provisieloos gesloten.

Florius is een onderdeel van ABN AMRO. Bij Florius kun je een levensverzekering of hypotheek afsluiten en risico’s verzekeren. Deze financiële dienstverlener is gespecialiseerd in hypotheken. Florius werkt uitsluitend met bemiddelaars.

Florius hypotheken bieden wij aan

* zonder afsluitprovisie
* zonder doorlopende provisie
* zonder 1% afsluitkosten
* zonder inkoopkosten


Informatie of contact

Interesse gewekt? Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief).

Wij helpen u graag verder.

« Terug naar nieuwsoverzicht