Verzeker je vandaag bij FBTO en krijg een taart

vrijdag, 30 maart 2012

Consumenten die vandaag een verzekering sluiten via de website van FBTO, krijgen een taart cadeau.

Kortom, als je wereld ook niet om verzekeren maar wel om een lekkere taart draait, dan regel je dat op de website FBTO online snel en goedkoop.

FBTO heeft gisteravond de Thuiswinkel Award 2012 in financiële dienstverlening net niet gewonnen, maar "toch willen wij iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen. Deze nominatie is voor ons een motivatie om het nóg beter te doen", zo verklaart de direct wrtiter de taartenactie.

Verzekeren moet eenvoudig en gemakkelijk zijn. En als je een keer schade hebt moet dat snel zijn opgelost.

FBTO ontwikkelt daarom producten en diensten vanuit jouw belevingswereld. Daar horen eenvoudige verzekeringsoplossingen bij. Zelf stel je je verzekeringen samen en vanaf de plek waar jij bent, online of mobiel. Diensten en producten dus die 'gedoe' verminderen. Met heldere voorwaarden en een service die vanzelfsprekend is.

Bekijk alle online verzekeringen van FBTO. Gratis offerte en premieberekening, direct afsluiten

aansprakelijkheidsverzekering
inboedelverzekering
autoverzekering
doorlopende reisverzekering
overlijdensrisicoverzekering
rechtsbijstandverzekering
uitvaartverzekering
woonhuisverzekering
zorgverzekering

Verzekeringen beschermen je tegen ongewenste en onvoorziene situaties die veel geld kunnen kosten. Denk aan een brandverzekering, een zorgverzekering of een autoverzekering. Als je goed verzekerd bent, vallen de financiële gevolgen meestal gelukkig mee.

Simpel verzekeren direct bij FBTO. Eenvoudig online zelf je verzekering afsluiten bij FBTO doe je hier in een paar klikken.

« Terug naar nieuwsoverzicht